Søk i denne bloggen

mandag 22. juni 2009

Slangeringen 1: Døden er herRomerriket, år 239 e.Kr. Dette er historien til Are, Sirona og Bothwar.


Are er sønnesønn av en stor høvding i det som nå er Østfold. Han og hans familie er frie folk, men uten noen lover er det den sterkestes rett som gjelder.


Sirona er datter av en slave og en romersk centurion i den romerske hær. Hennes mor er personlig slavinne til en Romersks adelskvinne, de er bosatt i en romersk provins nær den nordre grensen til Romerriket. Hun er selv slave og har begynt å frykte for sin egen sikkerhet.


Bothwar, sønn av Gavin, var høvdingsønn. Så kom romerne, nå er han slave, lavest i samfunnet, dømt til et usselt liv med kun døden å se fram til.


Dramatiske hendelser fører de tre sammen. Og det er mye dramatikk og sterke følelser her. En spennende historie i en spennende tid. Dette er den første boken i det som skal bli en serie på fem.

Bjørn Veen, Gjesdal folkebibliotek

10 kommentarer:

 1. WTF ?! møkka bok !!!!!!!! saug ball !!!! Fuck deg Liv Margareth Alver !!

  SvarSlett
 2. Det var da voldsomt. Vel, alt er bedre enn likegyldighet. Personangrep derimot er helt unødvendig. Liker du ikke en bok, vel, legg den fra deg og finn en annen.

  SvarSlett
 3. Jeg er generellt interresert i romertiden og tiden e.kr, pluss at jeg er veldig glad i Fantasy =) Er du som meg, er dette en super bok å lese. Jeg er snart ferdig med den nå, og jeg er svært fornøyd med innholdet ;)

  SvarSlett
 4. virker kjempe bra :D skal se om jeg får lest den en gang :)

  SvarSlett
 5. Jeg synes denne boka var kjempe bra :)

  SvarSlett
 6. Jeg synst den var rå bra!

  SvarSlett
 7. Bra,bok men må lese for å skjønne det!

  SvarSlett
 8. KJEMPE fin bok!!!! likte den veldig

  SvarSlett