Søk i denne bloggen

onsdag 29. april 2009

Anthony Horowitz: StormbreakerAlex Rider er en 14 år gammel gutt. Han bor hos sin onkel Ian Rider, P.G.A at foreldrene hans døde i en flyulykke da han var liten. En dag dør onkelen, og da finner Alex ut at han var en agent for MI6. Alex blir da tvangsrekrutert av MI6. Onkelen hadde vært på oppdrag i Sayle Industrier, der Herod Sayle bygger Stormbreakere. En Stormbreaker var en slags datamaskin, bare mye bedre. Hver skole i landet skulle få en. Ian Rider fant ut at noe var galt, og var på vei for å rapportere, men ble da drept. MI6 sender Alex i onkelens fotspor. Herod Sayle tror at Alex er Felix Lester, en datanerd som hadde vunnet ein konkurranse der premien var å teste en Stormbreaker. Når Alex sniker seg rundt på bygningen, blir Sayle mistenksom.

Klarer Alex finne ut hva som er galt før Sayle finner ut hvem han egentlig er?


Jeg liker denne boka fordi den er spennende, og det er alltid noe som skjer. Når en først er igang er det vanskelig å legge boka ifra seg.


Skrevet av Johannes Husa (9.klasse), som har arbeidsuke på Klepp bibliotek

1 kommentar:

  1. Hei Johannes. Takk for bidrag, jo flere jo bedre. tenke bare å si at denne også finnes som film, tegneserie Nitendo DS-spill.

    Bjørn, Gjesdal folkebibliotek

    SvarSlett