Søk i denne bloggen

fredag 17. juni 2011

Jada, jada, jada av Bjørn Ingvaldsen

Elias sin bestemor er ikke som andre bestemødre. Hun er nemlig splitter pine gal! Elias nekter å være med foreldrene på cruise. Derfor må han være i to uker hos den sprø bestemora på sommerferie istedenfor.

Han tar bussen helt til bussjåføren sier a han må gå av. Elias står og venter på bestemora som til slutt kommer. Han må sitte bakpå tilhengeren som henger fast til mopeden hennes. De raser av gårde mot huset hennes. Han får et bittelite kott som soverom. Hver dag spiser de frossenpizza til middag. Bestemora hater naboen hennes og det er ingen grenser for hva de kan finne på når de plager hverandre. Bestemor lager f. eks en kake som eksploderer, stjeler and fra andedammen, fisker i oppdrettsanlegget hans, og mye, mye mer.

Det er fire bøker i serien om Elias og den sprø bestemora. Jeg liker alle bøkene kjempe godt og har lest alle bøkene 5 ganger hver. Jeg kan anbefale dem på det sterkeste. De passer for alle i alle aldre.

Fredrik M. Lura – 12 år.

3 kommentarer:

  1. Kjempe morsomme bøker asss

    SvarSlett
  2. Det er feile opplysinger her, f.eks hun hadde ikke en tilhenger bakpå mopeden, det var et lasteplan på fronten. Du kan også se det på bildet av boken:)

    SvarSlett