Søk i denne bloggen

fredag 5. august 2022

Kjendiscrush av Kirsti Kristoffersen

Sommerferie på campingplass: Hvert år til den samme plass, gjøre de samme tingene, se de samme folkene. Campingplasser er som egne samfunn. For unger og voksne er det kjekt med denne tryggheten, men ungdom, de vil ha spenning. Så når foreldrene til Karoline pusser opp, og hun blir sendt av gårde med bestemor til campingplassen som i gamle dager, er det krise. Hun ville heller vært med venninna som legger ut snapper og instagrammer om kjekke gutter og solskinn. Det ser ut som denne sommeren blir laaaang og kjeeeedelig.


Så dukker Norah opp, en som bestemoren sier Karoline lekte med som liten. Hverken Norah eller Karoline husker hverandre, men hva annet er det å gjøre en å finne på noe sammen. Det blir ganske bra. De finner en rytme med bading og sløving i solen. Men alt forandrer seg når Mathias dukker opp på campingplassen, en sjarmerende gutt med rufsete hår og snille øyne. Begge jentene blir straks forelsket. Men kan de fortsatt være venner om han blir forelsket i en av dem? Liker han noen av dem i det hele tatt på den måten? Hvorfor er han så ofte i Oslo? Har han kjærest der? Og hvem synger forresten så bra i dusjen på campingplassen? Etter Mathias dukker opp blir det mange spørsmål, for han er en gutt med mange hemmeligheter.

En bok for deg som var forelsket i sommer, for deg som var på campingferie eller for deg som savner sommerferien allerede. Les om sol, bading og kjærlighet.

Denne leste jeg som e-bok fra Allbok. Boka er gitt ut på Gyldendal. Papirboka er på 182 sider. Du kan også låne den som lydbok på Allbok. Den er med i årets tXt-aksjon: Løyndom.
 
Bjørn Veen
Gjesdal folkebibliotek

PS! Den neste boka er allerede ute, den heter "Kjendiskjæreste". Bok tre, "Kjendisgossip" kommer i september.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar