Søk i denne bloggen

fredag 2. august 2024

Skare bok 2: Snøengler av Alexander Kirkwood Brown og Thomas Falla Eriksen

Unge Skare har allerede tatt valg og gjort ting tenåringer i vanlig verden skal slippe. I denne bok to leder hun en flokk barn sørover i håp om å unnslippe den evige vinteren som har herjet etter en asteroide traff jorden for 12 år siden.


Kan jeg kalle dette Stranger Things på påskefjellet på Hoth? Det gir en viss mening. Monstrene minner om dem fra "Stranger things", all snøen om skiturer på fjellet (evige skiturer, der kan vi si at noens mareritt er andre sine drømmer) og en snødekket jordklode minner nå om en annen planet.
 
En alvorlig historie om håp, men med nok monster og spenning til det ikke bli kjedelig
 
Noen liker å bli kastet inn i en snødekket verden med vemmelige vesner og sære sekter, andre kunne tenkt seg å lese bok 1 først. Den heter «Skare»
 
Forfatter Aleksander Kirkwood Brown har skrevet flere bøker, tegneserier, spillefilmer enn de fleste. Du har sikkert lest noe av ham allerede.
 
Thomas Falla Eriksen har tegnet både egne historier og tegnet for andre. Han tegner biler veldig bra, og har alltid et bredt utvalg modeller med uansett hvilken type historie han tegner.. Han har laget noen veldig underlige, veldig kule ting.
 
En bok om du liker dystopi, snø og skrekk. 

Bjørn Veen
Gjesdal folkebibliotek


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar